Bu haber kez okundu.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'ne Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Kolcu Atandı
banner229
Çorum İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı görevden alınarak yerine Siirt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Kolcu atandı.
GEÇEN AY SİİRT POLİS MYO’YA ATANMIŞTI
Daha önce Aksaray, Diyarbakır, Burdur ve Konya’da görev yapan 47 yaşındaki Kolcu, 1 Temmuz 2014’de 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına, 6 Nisan 2015’de ise Siirt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanmıştı.
Çorum'da 11 aydır görev yapan İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı'nın iki gün önce İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasının ardından yerine atanan Siirt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Murat Kolcu, bugün yeni görevine başladı. Yeni İl Emniyet Müdürü Kolcu, ilk olarak Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti. Ardından İl Emniyet Müdürlüğü binasına giden Kolcu, yapılan karşılamanın ardından makamına geçti.
Kolcu, yaptığı açıklamada, "Bizden önceki müdürlerimiz nasıl hizmet verdiyse, biz de bu hizmeti artırarak devam ettirmeye çalışacağız. Sayın Valimizin yanına giderek göreve hazır olduğumuzu belirttik. Kendilerinin talimatıyla da göreve başlamış olduk. İlimize hayırlı olsun diyorum. Tüm insanımıza hizmet etmek için gelmiş bulunmaktayız" diye konuştu.
Salih Erkan Tarancı ise Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı emrine atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.