Bu haber kez okundu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar
banner229

Siirt Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığına getirilen Abdulkadir Ekin, eğitim seferberliği için kolları sıvadı. Başkan Ekin, göreve gelir gelmez kentte ilk icraatı gençlere faydalı olacak birçok dalda ücretsiz eğitim kurslarını faaliyete geçirdi.

Siirt Ülkü Ocakları Başkanlığı’na getirilen Siirt Üniversitesi Araştırma görevlisi Abdulkadir Ekin’in ilk icraatı eğitim seferberliğini başlatmak oldu.

Ekin, Ocak bünyesinde Siirtli gençlerin kayıtsız şartsız faydalanabileceği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT), Yabancı Dil, Robotik Kodlama gibi alanlarında kursları başlattı. Ülkü Ocakları bünyesinde verilecek olan kurslar gönüllü akademisyenler ve öğretmenler tarafından verilecek.

Amaçlarının Siirt’teki gençlerin daha iyi bir yere gelmek ve eğitimli bir nesil oluşturmak olduğuna vurgu yapan Ekin, “ Bir eğitimci olarak, Siirt’imizdeki gençlerimizin eğitimde daha iyi bir yerlere gelmesi ve topluma faydalı birer birey ve ülkemize faydalı nefer olmaları için bu projeyi başlatmış bulunmaktayız

Ekin, tüm Siirt’teki öğrencileri ocağımızdaki kurslardan faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.