Bu haber kez okundu.

Çocuk Koruma Kanunu Şirvan İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan başkanlığında Çocuk Koruma Kanunu İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Çocukların korunması, haklarının ve esenliklerinin güvence altına alınması, refahlarının yükseltilmesi, ihmal ve istismarlarının önlenmesi ve çocuk ve ailelerine yönelik hizmet veren kamu kurumları ile koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantı kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akpınar, İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Arslanalp, İlçe Tsm Başkanı Dr. Sabri Yıldız, İlçe Özel İdare Müdürü Fatma Beştaş, İlçe Müftüsü Hulusi Güner, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gülsüm Ağaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Erbek ve İlçeye bağlı 9 köy Karakol Komutanlarının katılımıyla toplantı yapıldı.

2018 yılının ilk toplantısında, bir önceki toplantıdan alınan karar ve öneriler görüşüldü.

Eğitime ve çocuklara verdiği önemle bilinen Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın olası muhtemel kötü durumlardan nasıl korunacakları hakkında gerekli önlem ve tedbirlerin alınması gerektiğini vurgulayarak; öğrencilerin ve velilerin de konu hakkında bilgilendirilmelerinin sağlanması hususunda ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Çocuk Koruma Kanunu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı katılım sağlayan kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüşlerinin dile getirilmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.