Bu haber kez okundu.

Çocuğa Çarpan Sürücü Kayıplara Karıştı
banner229
Siirt'te, sokakta oyun oynayan çocuğa çarpan sürücü çocuğu ölüme terk ederek kayıplara karıştı.
Alınan bilgilere göre, Merkeze bağlı Conkbayır Mahallesi 304. sokakta oyun oynayan 4 yaşındaki Emirhan Aygün'e, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı.
Yaralı çocuğu olay yerinde bırakıp hızla kaçan sürücüyü fark eden çevre sakinleri tarafından çağırılan 112 ekipleri, olay yerine gelerek çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aygün'ün hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Aygün'ün ağabeyi Abdulkahar Aygün, kardeşini ölüme terk edip kaçan sürücüden şikâyetçi olduklarını söyledi. Bir an önce sürücünün bulunması için yetkililerden yardım beklediğini ifade eden Aygün, şöyle konuştu: "Kardeşime çarpan beyaz bir aracın sürücüsü, hiçbir müdahalede bulunmadan kaçtı.
Biz, o aracın sürücüsünün bir an önce tespit edilmesini istiyoruz. İnsanlık bu kadar basit değil. En azından çocuğun durumuna bakıp hastaneye yetiştirmesi gerekiyordu. Eğer sürücü, 'Ben korktum kaçtım' dese bile ben şikayetçiyim. Çünkü, daha küçük çocuğa çarpıp ölüme terk edip kaçmak insanlık değildir."
Polis, kaçan sürücünün bulunması için olayın olduğu bölgedeki MOBESE ve Güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.