Bu haber kez okundu.

Cizreliler İle Dayanışma Seferliği Sürüyor
banner229
 Siirt belediyesi bünyesinde sokağa çıkma yasağının ettiği Şırnak’ın Cizre ilçesinden Siirt’te göç etmek zorunda kalan yurttaşlar için başlatılan “ Botan Halkı Dayanışma”  kampanyası seferberlik ruhuyla devam ediyor.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak’ın Cizre ilçesinden göç etmek zorunda kalan ve Siirt’tin değişik mahallerine yerleşen ve sayıları 420 aileyi aşan yurttaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Siirt belediyesi bünyesinde başlatılan “Botan Halkı Dayanışmada” kampanyası il içinden ve dışından yurttaşların ve kurumların büyük destek ve katkıları ile seferlik ruhuyla devam ediyor.

Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar,   oluşturan komisyonlar tarafından ihtiyaçları belirlenen yurttaşlara komisyon bünyesinde bulunan 10 ekip tarafından kaldıkları evlere teslim edilirken, yurttaşların giyim ihtiyaçları da belediye bünyesinde kurulan giyim mağazasında karşılanmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta kampanya çerçevesinde Cizreli ailelere yönelik başlatılan sağlık taraması  aralıksız devam ederken, son bir hafta  içinde  75 ailenin sağlık  taramasından  geçirildiği ve  sağlık ihtiyaçlarının  karşılandığı  belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.