Bu haber kez okundu.

CİZRELİ ÇOCUKLAR  GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
banner229
İllerinde yaşanan olaylar nedeniyle Şırnak ve Cizre'den göç eden çocuklar bu gün ile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ağırlandı. Çocuklara hep birlikte öğle yemekleri yendi.
Oyuncak dağıtıldı ve sinemaya götürüldü. Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat ve Müdür Yardımcısı Gökhan Merakçı tarafından ağırlanan 37 çocuk gönüllerince eğlendiler.
Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, terör nedeniyle ilimize göç eden ailelerin çocuklarını ağırlayarak yaşadıkları travmaları atlamalarına yardımcı olmak istediklerini söyledi.
Bu olayların bir an önce sona ermesini dilediklerini belirten Kuş “Projenin ilkini geçen ay, ayın 18 inde yapmıştık. Amacımız göç eden çocuklarımızda bir farkındalık oluşturmak ve yaşadıkları travmayı atlatmalarını sağlamaktır. Psikolog ve uzmanlardan oluşan heyetlerimiz bu aileleri ziyaret ederek sorunlarını yerinde öğrendi. Bu ailelere yönelik çalışmalarımız devam edecek. ” dedi.
Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat ve müdür yardımcısı Gökhan Marakçı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Hifzullah Canpolat'ta 300'ün üzerinde çocuk belirlediklerini ve bu çocukları mayıs ayına kadar benzer etkinliklerle ağırlamaya çalışacaklarını söyledi.
Çocuklara ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Şeyhmus Bayam tarafından diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtÇOCUKLAREğlendiCizre
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.