Bu haber kez okundu.

Çılgın Aşık Yol Kesip Evlenme Teklif Etti
banner229

 İlimizde eşi benzeri az görülen bir evlenme teklifi bu akşam saatlerinde Kurtalan karayolu üzerinde yaşandı.
Bugün akşam saatlerinde Kurtalan yolu üzeri karayolları karşısında saat 18:30 civarında özel sektörde çalışan Efrail Arıkan yolu keserek sevdiği kıza evlenme teklifinde bulundu. Karayolları önünde arkadaşları tarafından harfler üzerinde yazılan "Benimle evlenirmisin Baharım" yazısı açan çılgın aşığın sevdiğinin önüne diz çökerek evlenme teklifi yaptığı görüldü. Sevdiği kızın evlenme teklifini kabul etmesinden sonra çılgın aşık, sevdiği ile beraber cadde üzerinde bulunan balık resturanta giderek akşam yemeği yedikleri öğrenildi.
Efrail Arıkan“Sevgilime böyle bir sürpriz yapmak istedim. Daha farklı bir şey aradım ve aklıma bu olay geldi. Sevgilimi çok seviyorum ve hayatımı birleştirmek istiyorum. Oldukça heyecanlıyım ancak bir o kadar da mutluyum” şeklinde konuştu.

Sürpriz evlenme teklifine evet diyen Hemşire Bahar Akan, “Sevgilim hep sürprizlerle dolu biri olmuştur, ancak bu kadarını beklemiyordum. Evet diyerek hayatımın en anlamlı cevabını verdim” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSüprizEvlenme Teklifi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.