Bu haber kez okundu.

Cihannüma Platformundan Rektör  Erman’a Ziyaret
banner229

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Siirt Temsilciliğini devralan Mübarek Ertaş, Rektör Prof. Dr. Murat Erman’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette derneğin faaliyetlerini ve gelecekleri ile ilgili planlarını anlatan Mübarek Ertaş, Siirt’e hizmet etme imkanlarının oluşturulması konusunda üniversite ile iş birliği yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Rektör Erman konuşmasında “Kendi alanımız dahilinde öğrencilerimizin, halkımızın ve ilimizin faydasına olacağını inandığımız işlere gereken desteği vermekten çekinmeyiz.” diyerek Siirt için her türlü işbirliğine açığız mesajı verdi.

Ziyaretten dolayı mutluluk ve memnuniyeti ifade eden Rektör Erman, konuklarına nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Murat Erman’a yaptıkları ziyaretin ardından Mübarek Ertaş ve ekibi, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.