Bu haber kez okundu.

CHP İl Başkanı Bilek, Gazetecilere İftar Verdi
banner229

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Siirt İl yönetimi tarafından ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına  iftar verildi.

Bilek Halı Saha lokanta salonunda düzenlenen programda konuşan CHP İl Başkanı Nevaf Bilek, adalet için başlatılan yürüyüşe Türkiye'nin tüm demokrasi ve adalet isteyen kesimler tarafından ciddi destek verildiğini söyledi.

Bilek, Siirt'te de önümüzdeki günlerde genel merkezle istişare ederek, CHP il binasından adliye sarayına bir yürüyüş veya basın açıklaması yapmayı planladığını aktararak, "Bilindiği üzere Adalet için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Ankara-İstanbul halk yürüyüşü Türkiye'nin demokrasi ve adalet isteyen kesimler tarafından ciddi bir destekle Türkiye ile beraber yürüyor.

Biz il örgütü olarak bir ve 2 gün Ankara'da katıldık. Yine son iki günde il örgütüyle tekrar katılmayı planlıyoruz. Ayrıca adalet için düzenlenen yürüyüşü yine destek anlamında ilimizde parti önünden başlayarak adliye sarayına kadar bir yürüyüş yapmayı veya basın açıklamasıyla destek vereceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Nevaf Bilek, AK Parti iktidarının 15 yılında olmasına rağmen malesef Siirt bu konuda sürekli mevcut iktidara destek sağlanmasına rağmen çevre illerimize bakarak iktidarın destek sağlamasına rağmen çevre illerimize bakarak iktidarın bu illere verdiği desteğin yarısı kadar malesef yararlanmamış zaten resmi verilerde bizim söylediklerimizle bire bir örtüştüğünü söyledi.

Bilek, THY Hakkari ve Şırnak illerine günede 3 sefer yaparken Siirt'te AK Parti iktidarında önceden uçak seferleri varken malesef eski ilçemiz olan Batman'a Siirtlileri mahkum etmişlerdir.

Başkan Bilek, karayollarında durumunda farksız olamdığını belirterek, Siirt-Kurtalan,Siirt-Eruh, Siirt-Şirvan,Siirt-Pervari,Siirt-Van-Güçlükonak, Fındık bağlantısı ödeneksizlikten bir kısmı durmuş,bir kısmı çok az ödeneklerden dolayı 20-25 yıl bulacak rekor tarihleri kırmaya duruma geldiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SERVET 7 yıl önce

300 bin seçmenden 500 oy alıyor halen orda duruyor yazık

Avatar
mehmet 7 yıl önce

sen kim chp il başkanlığı kim etrafında bir il yönetim kurulu üyesi yok gençlik yok kadın kolları yok merkez ilçe yönetim kurulu yok tek bir partili yok bu işi yapamıyorsun bu parti seninle hiç bir yere gitmez yapamadığın işi bırak sana da yakışan bu yazıktır büyle köklü bir partiyi yok etmeye hakın yok

Avatar
ali 7 yıl önce

masAllah çok kalabalık aşiret reisi her şey para değil kul hakkını yiyen sosyal demokrat olamas

Avatar
hüseyin 7 yıl önce

SON IRMAK KURUDUĞUNDA SON AĞAÇ YOK OLDUĞUNDA AĞA ADAM PARANIN YENMEYEN BİR ŞEY OLDUĞUNU ANLAYACAK FOODEL ZİHNİYETLİ AĞA DÜNYA DEĞİŞİR ONLAR DEĞİŞMEZ HEP İNSANLARI KÜÇÜK GÖRÜR VE SÖMÜRÜR

Avatar
CELAL 7 yıl önce

SEN O KADAR FAKİRSİN Kİ SAHİP OLDUĞUN TEK ŞEY PARA

Avatar
ZAFER 7 yıl önce

YANLIZ KENDİNİ DÜŞÜNEN İNSAN YUMURTASINI PİŞİRMEK İÇİN KOMŞUSUNUN EVİNİ YAKAR İNSANLARIN EMEĞİNİ ÇALARAK İNSANLARA TEPEDEN BAKARAK HİÇ KİMSEYİ İNSAN YERİNE KOYMADAM SADECE KENDİ ÇIKARINI DÜŞÜNEN BİR İNSAN SOSYAL DEMOKRAT OLAMAZ ATATÜRKÜN KURDUĞU PARTİNİN BAŞINDA KİM SENİ GETİRDİ İHANETTİR PARTİYE EN BÜYÜK KÜTÜLÜKTÜR.

Avatar
abdullah 7 yıl önce

BAZI İNSANLARDAN DEĞİŞMESİNİ İSTEMEYİN YILAN SADECE DERİSİNİ DEĞİŞTİRİR HUYUNU DEĞİL

Avatar
Fatih 6 yıl önce

Adam gibi adam