Bu haber kez okundu.

Çevre Yolunun Yapımı, Kamulaştırılmayı Bekliyor
banner229

Siirt'te yapımı süren çevre yolundaki çalışma, Karayolları ile arazi sahibinin anlaşmasızlığı nedeniyle durduruldu. Sürücüler ve çevre sakinleri, yolun tamamlanmasını istiyor.

Siirt Karayolları 94'üncü Şube Şefliği'nce Yeni Mahalle Termol mevkisinde yapımı süren çevre yolu çalışması, arazi sahibinin engeli nedeniyle durduruldu.

Arazinin kamulaştırması sonucunda Karayolları ve arazi sahibi arasında çıkan anlaşamazlık nedeniyle durdurulan yol çalışmasına, bölge sakinleri ve sürücüler tepki gösterdi.

Yolun stabilize olmasından dolayı araçların geçişinde çıkan tozun çevreye rahatsızlık verdiğini anlatan mahalle sakinlerinden Ali Çenger, "Bu yol Karayolları ekipleri tarafından yaptırıldı.

Ancak Karayolları ve arsa sahibi arasında yaşanan anlaşmazlıktan ötürü yol çalışması durduruldu. Arsa sahibi ile anlaşmaya yapılırsa yolun çalışmasına başlatılacağını öğrendik. Buradan geçen araçlar toz oluşturuyor. Bizler de ciddi rahatsız olduk" dedi.

Sürücüler ise araçların zarar gördüğünü savunarak yolun bir an önce yapılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasret 5 yıl önce

Şaşırdık mı?.Tabiki hayır.

Avatar
memet 5 yıl önce

Böyle rezillik olmaz mademki yol yapılacak neden daha önce kamulaştırılmadı, daha önce beş para etmeyen araziye milyon larca para ödenecek,

Avatar
Necmettin ÇİÇEK 5 yıl önce

Allah askina degdimi bu kadar masrafa? ne gerek vardi bu kadar eziyete? Bu kadar agac kesmeye degdimi? guzel ve temiz bir asfaltlama ile gayet guzel olurdu. Yazik devletin parasina cok yazik bu israfa.