Bu haber kez okundu.

Çevre Yolunun Açılışı Yapıldı
banner229
Siirt'te yapımı tamamlanan çevre yolu hizmete açıldı.
İl merkezinden geçen Şirvan, Pervari ve Tillo ilçe yolları nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğun azaltılması amacıyla yapımına 5 yıl önce başlanan 7 kilometre uzunluğundaki çevre yolu düzenlenen törenle trafiğe açıldı.
AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay yaptığı konuşmada, Siirt'teki yol yapım çalışmalarında çeşitli nedenlerle gecikme yaşandığını söyledi. "Başka yerlerde gördüğümüz yollar maalesef Siirt'e bu standarttaki yolu daha yeni görmüş oluyoruz" diyen Aktay, şunları kaydetti: "Türkiye'de yapılan hizmetler ortada herkes bunu görüyor. Tabi ki bizim sitemimiz Siirt üzerinden bir sitem. Ama inşallah Siirt-Kurtalan ve Siirt-Eruh yolunun tamamlanmasıyla yollarımız daha güzel olur.
Kurtalan ve Eruh yoluyla ilgili güzel haberler alıyoruz. İnşallah o yolları da biran önce tamamlayacağız. Gecikmeyi hızlı bir biçimde telafi edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
SiirtAÇILIŞçevre Yolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

hayırlı olsun, darısı kurtalan, eruh yolları başına