Bu haber kez okundu.

ÇEVRE YOLU NEDEN TRAFİĞE AÇILMIYOR?
banner229
4 yıl aradan sonra tamamlanan Siirt çevre yolunun araç trafiğine neden açılmıyor olması vatandaşların tepkisine sebep oldu.
Ağır tonajlı araçların Siirt şehir merkezinden geçişlerini engellemek amacıyla 2011 yılında Siirt-Kurtalan karayolu üzerinden yapımına başlanan çevre yolu, 4 yıl aradan sonra tamamlandı.
İstimlak sorunu nedeniyle geçtiği güzergâhtaki bağ sahiplerinin itirazlarıyla mahkeme tarafından 3 yıl durdurulan çevre yoluna, yapılan görüşmeler sonucu yeniden başlanmıştı. Siirt-Kurtalan karayolu üzerinden Siirt-Tillo karayolu kavşağına bağlanan yol, aynı güzergâhtan Siirt-Şirvan karayolu 10. kilometresindeki organize sanayi bölgesine bağlandı.
Yolun toplam 7 kilometrelik kısmının asfaltlanıp işaret çizgileri çekilerek, hazır hale getirildiğini aktaran vatandaşlar, bunun kent merkezindeki ve özellikle Aydınlar caddesinin trafiğini rahatlatacağını ve biran önce araç trafiğine açılmasını beklediklerini dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTrafikçevre Yolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mireklub 9 yıl önce

rte'ni̇n seçi̇m gezi̇leri̇ni̇ bekli̇yor, o geli̇nce halkin gözüne bi̇r lutufmuş gi̇bi̇ soka soka açacak sultan hazretleri̇

Avatar
haktan 9 yıl önce

bu karayolları varya türkiyenin en hantal kurumudur, allah rızası için bilhassa d.bakır bölge müdürlüğünü kapatın gitsin, çünkü bu karayolları adam olmaz.