Bu haber kez okundu.

Canpolat, İşçilerle Yemekte Buluştu
banner229

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat ve İl Özel İdare Yol-İş Sedikası Baş Temsilcisi Fahrettin Nazlıer ile birlikte makina ikmal ve işletme emektarları işçilerle yemekte bir araya gelerek, işçilere İş güvenliği sertifikası dağıttı.

İl Özel İdare Makine ikmal ve işletme emektarları işçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Genel Sekreter Canpolat, işçilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek tatlı ikramında bulundu.

İş güvenliği sertifika töreninde konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat iş kazalarını önlemenin İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymakla mümkün olabileceğini söyledi. Bu kurallara hem işverenlerin hem de işçilerin uyması gerektiğinin hayatiyet arz ettiğine belirten Canpolat şöyle konuştu: "Sorunu önceden görüp, önlem alabilmek çok önemli.

Bu noktada da iş güvenliği devreye giriyor. İşte iş sağlığı ve güvenliği kurslarının da amacı bu. İşe başlamadan önce işinizin gerektirdiği bütün önlemleri almak hayatidir. Bu önlemler alınıp, gerekli iş elbisesi, teçhizat ve araçlar eksiksiz kullanıldığında iş kazalarını önlemek mümkün olur. Biz İl Özel İdare Müdürlüğü olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda çok hassasız.

Çalışan arkadaşlarımızda bu konuda verilen eğitimlere, kurslara katılma konusunda istekli olsunlar. Bu kursların temel mantığı da iş yaparken karşılaşabileceğiniz kazalara karşı nasıl korunacağınız konusunda sizleri bilgilendirmek. Devletimiz de bu konuda çok hassas, iş kazalarını sıfıra indirmek için bu eğitimleri veriyoruz. Kazaların olmaması için gerekli araç gereçleri de veriyoruz. Hiç birinizin burnu kanasın istemiyoruz. Ben bazen denetime çıktığımda da işçi arkadaşlarımızı uyarıyorum. İnşallah iş kazalarını önleme konusunda muvaffak oluruz. Eğitmen arkadaşlara ve işçilerimize teşekkür ediyorum. Sertifikalarınız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.