Bu haber kez okundu.

Çanakkale Valisi Çınar’dan Siirtlilere Selam
banner229

1998-1999 yıllarında Siirt’te Vali Yardımcısı olarak görev yapan Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, hemşerilerimize selam, sevgi ve saygılarını gönderdi...

 Çınar, Siirt’in ve Siirtlilerin görev yaptığı iller arasında ayrı bir yere sahip olduğunu belirtti. Siirt’le ilgili anılarını hiç unutmadığını ifade eden Çınar, “Siirt ve Siirtlilerin görev yaptığım iller arasında ayrı bir yerleri vardır. Onları unutmam mümkün değildir. Bütün Siirtli hemşerilerime sevgi saygı ve selamlarımı yolluyorum” dedi.

Bir  dönem Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Nazım Ekren’inde özel kalem müdürlüğünü yapan  ve başarılı bir mülki idare amiri olan Ahmet Çınar, aynı zamanda bir edebiyatçı. Çeşitli tiyatro eserleri ve romanlarının yanı sıra aralarında Siirt’te görev yaparken başına geçen olaylarında anlatıldığı “Her Şeyi Yazamadım” adlı anı kitabı da bulunuyor. Çınar, bu kitabında bürokrasideki hantallıkları ve yanlışlıkları eleştirel bir gözle kaleme almış.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.