Bu haber kez okundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yeğin, Vali Tutulmaz'ı Ziyaret Etti
banner229

"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, beraberindeki heyetle birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Yegin, Valilik makamında Vali Mustafa Tutulmaz ile bir süre görüşerek, ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Tutulmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bakan Yardımcısı Yegin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Valilik ziyaretlerini tamamlayan Bakan yardımcısı Yegin daha sonra Siirt Ticaret ve Sanayi Odasında, STK’lar, Oda temsilcileri, sanayiciler ve yatırımcılarla düzenlenecek olan değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı.

Bakan Yardımcısı Yegin’in Valilik ziyaretinde, İş-Kur Daire Başkanı Fahrettin Kaya, SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.