Bu haber kez okundu.

Çalapkulu, Siirt'te  Partimizi  Halkın Desteğiyle Birinci Parti Yapacağız
banner229
 AK Parti Siirt İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan il başkanı Fevzi Sevgili ile yeni başkan Fuat Özgür Çalapkulu, birlik ve beraberlik mesajları vererek 31 Ocak Cumartesi günü saat 12.30’da Kapalı Spor Salonunda yapılacak AK Parti İl Kongresine tüm Siirt halkını davet ettiler.

AK Parti il başkanı Fevzi Sevgili, geçen hafta genel merkezimiz tarafından Ankara’ya çağrılan 7 kişi arasından Genel Başkanımız Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun teveccühleri sonucu İl Başkanlığına, yıllardan beri dostluğumuz olan F.Özgür Çalapkulu getirildi.
  İl başkanlığı görevini 31 Ocak tarihinde noktalayacağım ve AK Parti'de ne görev verilirse verilsin yapmaya hazırım.
      8 aylık il başkanlığı görev sürecinde halkla bütünleşerek görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım ve kongre ile birlikte görevi devrederek, milletvekili seçim sürecine dahil olacağım diye konuştu.  
    Sevgili son olarak il başkanlığına aday olan hemşerilerimiz üzerinden hiç kimseler algı operasyonu yapmaya kalkışmasın, birliğimizi ve dirliğimizi hiç kimseler bozamaz diyerek sözlerini noktaladı.

İl Başkanlığına getirilen F.Özgür Çalapkulu ise Ankara’ya çağrılan 7 kişinin birbirinden değerli insanlar olduğunu, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun görevi kendisine tevdi ettiğini, partinin kapısının herkese açık olduğunu ve il başkanlığına getirilişini sürpriz olarak niteleyenlere, Sayın Başbakanımızın tevdi etmiş oldukları bu görevden kaçmanın kendisine yakışmayacağını ve bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek, Davutoğlu’nun Siirt’te AK Parti’nin yerinin birincilik dışında bir yer olmaması gerektiği yönündeki söylemiyle birlikte, amaçlarının ayrım yapmaksızın, herkesi kucaklayarak Siirt’te parti olarak birincilik hedefine halkın desteğiyle birlikte ulaşmak olduğunu ifade etti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.