Bu haber kez okundu.

Çalapkulu, Oy Kullanmak İsteyenleri Uyardı!
banner229
7 Haziran'da ikametgahının dışında oy kullanacaklar bu değişiklik için bu hafta başvuruda bulunması gerekiyor.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde oy kullanacağı yeri değiştirmek isteyen vatandaşların İlimiz ve ilçelerimizdeki nüfus müdürlüklerine nüfus cüzdanının aslı ile başvurabileceklerini söyledi.
  Seçimlerin, okulların açık olduğu dönem içerisinde yapılacak olması sebebiyle özellikle öğrencilerin oy kullanmada sıkıntı yaşayabileceğini, öğrencilerin bu yüzden ikametlerini eğitim gördüğü şehre alması gerektiğini belirten Çalapkulu, bir vatandaşlık görevi olan oy kullanmanın yerine getirilebilmesi için ilimize yeni atanan bürokrat, öğretmen ve polis ve asker kökenli memurların da bu hafta sonuna kadar ilimizdeki nüfus müdürlüklerine nüfus cüzdanının aslı ile başvurmaları gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.