Bu haber kez okundu.

Çalapkulu, Köy Ziyaretlerine ve Taziye Ziyaretlerinde Bulundu
banner229
AK Parti İl Başkanlığına seçildikten sonra bugün bir otelde yeni yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapan Başkan Çalapkulu,toplantının ardından köy ziyaretlerine başladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay,AK Parti Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Özgür Çalapkulu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay'ı köyü İğdeli'de (Hinarek) ziyaret ederek sohbet ettiler.   
         Köy ziyaretinin ardından AK Parti Kurtalan İlçe teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Özgür Çalapkulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay,Milletvekilimiz Osman Ören, ilçe başkanı Faris Akgül ve ilçe teşkilatı ile biraraya gelerek ilçenin sorunlarını dinlediler.
            İl Başkanı Özgür Çalapkulu yaptığı konuşmada,seçim ile delegelerimiz bizlere hizmet için görev verdi. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde partimiz ve Siirt’imiz için var gücümüzle siyasi ortamda çalışacağız. Yeni kadromuzla Siirt, ilçe, Belde ve köylerine hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi.
            Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimizle ile birlikte bizlere verilen bu sorumluluğu en başarılı bir şekilde yerine getirme kararlılığı içinde olacağız. AK Parti, milletin partisidir ve halka hizmeti baz alarak hareket eder. Bu nedenle partimiz hep dimdik ayakta olacak. Bu manada hepimize önemli görevler düşüyor. Partimizin Siirt ve Türkiye için önemli hedefleri var. Bu manada 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde daha çok çalışıp partimizi ilimizde birinci parti yapacaklarını bunun için Kurtalanlı kardeşleriminde bu konuda daha çok çalışmaları gerektiğini ifade eden Çalapkulu, Kurtalan ilçemizi Belediye Başkanımız Nevzat Karaatay'ın yapacağı hizmetlerle daha yaşanılır modern bir ilçe olacağının altını çizerek,Hükümetimizin Kurtalan ilçemize büyük yatırmlarının olduğunu söyledi.
          Çalapkulu,çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.
        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve Milletvekilimiz Osman Ören, İlçe teşkilatının sorunlarını dinleyerek,sorunların çözümü noktasında kendilerine her türlü desteğin verileceğini belirttiler.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay,AK Parti Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay'ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları ile ilgili bilgi aldılar.
İl Başkanı Özgür Çalapkulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Yasin Aktay , Milletvekilimiz Osman Ören,Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik  ile beraber Kurtalan ilçesindeki taziyelere katıldıktan sonra,Kurtalan Sivil Toplum örgütleri ve Kurtalan Platformu üyeleri ile bir araya gelerek Kurtalan ilçemizin sorunları dinlediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.