Bu haber kez okundu.

Çalapkulu, Cizre ve Silopi’den Terörden Kaçan Ailelere Yardımcı Oluyoruz
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, " Cizre ve Silopi'de terörden kaçan ve bize sığınan ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile partinin il teşkilatı ve kadın kolları temsilcileri, Çalışan Son dönemdeki terör olaylarına değinen Çalapkulu, şunları kaydetti: "Maalesef bölgemizde yaşanan olaylar bizi de derinden üzüyor.
Cizre, Silopi ve Sur'da örgüt Çözüm Süreci'ni suiistimal ederek sokaklarımızı hendek ve barikatlarla kapatıp bombalı tuzaklarla yaşanmaz hale getirdi. Cizre ve Silopi'de terörden kaçan ve bize sığınan ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlara sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşlarımızın aracılığıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Örgütün mağdur ettiği vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve yardımcı olmak için hükümetimiz gerekli yardımları sağlayacak. Biz de teşkilat olarak üzerimize düşen her türlü desteğe hazırız.
Temennimiz bir an önce bu olayların son bulması, terörün bölgemizden artık temizlenip tekrardan bölgemizin refaha ulaşmasıdır. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.