Bu haber kez okundu.

Çalapkulu, Ankara’daki Terör Saldırısını Kınadı
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle kınama mesajı yayımladı. Başkan Çalapkulu, yayınladığı kınama mesajında, "Ankara'da birliğimize beraberliğimize ve kardeşliğimize yönelik hainlerce yapılan terörist saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Saldırıda şehit olan askerlerimize, hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.
Yapılan terör saldırısının Türkiye’nin birliğine ve kardeşliğine yapılmış kalleşçe bir saldırı olduğunu belirterek, “Yüzyıllardır üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
Ülkemizdeki birliğin, kardeşliğin hedef alındığı, huzurun hedef alındığı bir terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Ben inanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz bunu aşmamıza yardımcı olacaktır. Necip Milletimiz adı her ne olursa olsun bu tür terörist ve yandaşlarına asla müsamaha göstermemiştir.
Hiç kimse Türkiye'mizin gücünü ve sabrını ölçmeye kalkmasın. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler ve arkasındakiler en kısa zamanda tespit edilerek gereken her ne ise yapılacaktır. Hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.