Bu haber kez okundu.

Türkiye Belediyeler Birliğinden, Eruh Belediyesine Hibe İtfaiye Aracı
banner229

Eruh belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Siirt’in Eruh ilçe belediyesine itfaiye aracı hibe edildi.

Eruh Kaymakamı ve Eruh Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, vatandaşa hizmet için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Kayyum olarak belediyeye atandığımız zaman belediyemiz içler acısı bir haldeydi. Hizmet edebilmek için gerekli olan iş makineleri ya yoktu, yada yeterli bakımı yapılmadığı için kullanılamaz haldeydi. Planladığımız hizmetlerin ve projelerin yürütülmesi, yol arızalarının giderilmesi ve kısa sürede müdahale edilmesi için belediyemize bazı iş makineleri kazandırdık.

Göreve geldiğimden bu yana Beldemize şu ana kadar hiç görmediği hizmetleri getirmeye çalışıyoruz. Bu aldığımız yeni iş makineleri ile ve son olarak aldığımız itfaiye aracı ile  filomuzu daha da güçlendirdik. Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

 Eruh Kaymakamı ve Eruh Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, alınan itfaiye aracının sadece Eruh’a değil çevre belde ve köylere de hizmet vereceğini aktararak, “İlçemizin itfaiye aracına ciddi anlamda ihtiyaç vardı.

İtfaiye aracı ile ilgili ciddi sıkıntıları bulunan Eruh Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 6 ton su kapasiteli, 250 litre köpük deposu olan araziye uyumlu Ford 1833 marka aracı belediyemize hibe eden,Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ediyorum ‘’Dedi.

Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Eruh ilçemiz için desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Siirt Milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay ve Valimiz Ali Fuat Atik'e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.