Bu haber kez okundu.

Büyük Efsane Kocaeli yolunda
banner229
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinliklere katılacak olan BOTAN EFSANESİ Siirt’teki hazırlıklarını tamamlayarak Kocaeli iline hareket etti.
Siirt Valiliği bünyesinde kurulan Siirt Gösteri Sanatları Topluluğu, “BOTAN EFSANESİ” 9 Mayıs’ta (yarın) Kocaeli’nde sahne alacak ekip Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.
Vali Mustafa Tutulmaz, Botan Efsanesinin sanatçı Rafet El Roman'dan önce 18 Mayıs’ta Siirt’te sahne alacaklarını ifade ederek, Botan Efsanesine başarılar diledi ve ekibi valilik önünden uğurladı.
Gurubun Mimarı Sezgin Aydın “Siirt’imizin tanıtımında büyük rol oynayacak gruba tüm Siirt halkının sahip ve destek çıkmasını isteyen Aydın, çoğunluğunu öğrenci memur ve Siirt esnafının oluşturduğu yaklaşık 30 kişilik grup 4 yıldır yaptığı etkinlik ve gösterilerle vatandaşların beğenisini kısa bir zaman içinde kazanmayı başardığını söyledi.
Aydın, Botan Efsanesi Grubunun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu etkinlikler çerçevesinde 9 Mayıs tarihinde İzmit Perşembe Pazarı Meydanında Kocaelili sanatseverlerle buluşacağını ifade ederek, Valimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda önümüzdeki haftalarda Siirt’te de gösteri yapma çalışmalarımız olumlu sonuçlandığını ve Mayıs ayının 18’sinde sanatçı Rafet El roman'dan önce  Siirt’te de sahne alacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.