Bu haber kez okundu.

Büryan İçin Geliyorlar
banner229

Ramazan ayında iftarda büryan çıkardığını belirten Büryan ustası Murat Kayaalp, iftarda çıkardığı büryana özellikle il dışından çok sayıda vatandaşların geldiğini belirtti.

Ramazan ayında iftar saatine yakın bir saatte büryan çıkardığını açıklayan Kayaalp, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayında iftar saatinde büryan çıkarıyorum. Ramazanın ilk günleri ilgi çok azdı ancak ilerleyen günlerde ilginin arttığını fark ettik ve daha fazla büryan çıkarmaya başladık” dedi.

Siirtli vatandaşların ise ramazan ayında pek fazla büryan yemedikleri, büryan yemek isteyen vatandaşların ise iftar saatine yakın bir zamanda büryanı paket yaparak evlerine götürdüklerini belirten Büryan ustası Murat Kayaalp, “Siirtliler daha çok iftarını evlerin ailesi beraber açmak istiyor.

Ramazan ayında büryan özlemini gidermek isteyen hemşerilerimiz daha çok paket yaptırarak evlerine götürmeyi  tercih ediyorlar. Diğer yandan ise ramazanda büryanın çıktığını duyan çevre illerdeki vatandaşlarımız ise iş yerimize gelerek büryan keyfi çıkarıyorlar. Daha çok Batman, Diyarbakır ve ilçelerimizden çok sayıda müşteriler gelerek iftarlarını büryan ile açıyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.