Bu haber kez okundu.

Bursalı Öğrencilerden Örnek Davranış
banner229

Bursa Osmangazi İlçesi Mehmet Aker İlkokulu'nda eğitim gören 3. Sınıf öğrencilerinde örnek davranış. Öğrenciler ve öğretmenler "Hep Birlikte El Ele Projesi" kapsamında yardım kampanyası başlattılar.

Bursa Osmangazi İlçesi Mehmet Aker İlkokulu öğretmen ve öğrencilerin topladıkları yardımlar ilimizde bulunan Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Bursa'dan gelen giyim ve kırtasiye malzemeleri Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış tarafından dağıtıldı.

Okulu ziyaret ederek malzemeleri öğrencilere dağıtan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, kampanyayı başlatan okul müdürü Bedri Erdemci’ye teşekkür etti.

Edip, Bursa Osmangazi İlçesi Mehmet Aker İlkokulu'nda eğitim gören öğrenci ve velilerin desteğiyle gönderilen 27 koli için Bursa Osmangazi İlçesi Mehmet Aker İlkokuluna  teşekkür etti.

Bursalı öğrencilerin başlattığı yardım kampanyasını teslim alarak okulunda bulunan öğrencilere dağıtıldığını belirten Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkokulu Müdürü Bedri Erdemci, "Bursa Mehmet Aker İlk Okulu öğrenci ve öğretmenlere çok teşekkür ediyorum.

Kendileri bizleri onurlandırdı ve sevindirdi. Gönderdikleri yardımlar sayesinde yardıma muhtaç olan öğrencilerimiz büyük bir sevinç yaşadılar. Bu tür yardımların devam etmesini diliyoruz ve Bursa Osmangazi İlçesi Mehmet Aker İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

PROJENİN TEMELİNİ ÖĞRENCİLER ATTI

Yardıma muhtaç öğrencilere yardım eli uzatmanın son derece memnuniyet verici olduğunu belirten Bursa Osmangazi İlçesi Mehmet Aker İlkokulu Sınıf Öğretmeni, Harun Alaçam " Projenin öğrencilerimin fikri olması beni çok duygulandırdı. Böyle duyarlı bireyler yetiştikçe gelecek için umutlanıyorum. Öğrencilerimle ve velilerimle gurur duyuyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.