Bu haber kez okundu.

BURSA MİLLETVEKİLİMİZ MUHAMMET MÜFİT AYDIN, ŞENGÖZ’Ü ZİYARET ETTİ
banner229

Siirtli hemşehrimiz Şeyh Hazin ailesinden  Ak parti Bursa Milletvekili ve TBMM çevre komisyonu başkanı Muhammet Müfit AYDIN beraberinde AK Parti İl  Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Genel Meclis  üyesi Müslim Hazinoğlu ile birlikte Siirt İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Şengöz’ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Bursa miletvekili hemşehrimiz Mehmet Müfit AYDIN  Siirt’i çok özlediğini belirterek "ben hiç bir zaman Siirt’ten kopmadım gerek burdaki aile fertlerimizle gerek Siirtli hemşehrimle diyalog halinde oldum, olmaya devam ediyorum. 

Halkımızın çoğu hayvancılıkla geçimini temin etmektedir bu açıdan bu birliğin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başkan Mehmet Ali Şengöz kardeşime teşekkür ederim görevinde başarılar dilerim.

Aydın, Bursa Milletvekili olarak her zaman Siirtli hemşehrimin hizmetindeyim" dedi.

Şengöz, Ak Parti Bursa Milletveklimiz Sayın Muhammet Müfit Aydın’ın birliğimize teşrifleri bizleri mutlu etmiştir.

Şengöz,yetiştiricilerimizin sorunları çözümüne yönelik yapmış olduğu gayretlerinden dolayı Muhammet Müfit Aydın’a teşekkür etti.

Milletvekili Aydın, daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'ya yeni binanın

hayırlı olsun uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

İl Başkanı Fuat Özgur Çalapkulu teşriflerinden dolayı Muhammet Müfit Aydın’a ve beraberinde gelen heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cahit 5 yıl önce

Bir birlerine çok yakışmışlar memlekete en büyük hizmeti veren iki kişi mi desek nasılda bir araya gelmişler

Avatar
kerem 5 yıl önce

memleketin en ileri geleni ne iyi etmiş bununla dolaşmış gezmiş ziyaretler yapmış bu defa burasadan aday olmasın siirtten aday olsun bay vekil kesin beraber üç vekil daha çıkarır öyle bir desteği varki

Avatar
Emin 5 yıl önce

bu açıklamalardan şu anlaşılıyor Yetiştiricilerin sorunları var bu sorunları ilimiz milletvekili osman hoca çözmüyor bursanın vekili çözüyor osman hocanın reklamını yapanlara duyurulur