Bu haber kez okundu.

Burak Kayra’dan Yeni Yıl Mesajı
banner229

İlimizin en büyük marketlerinden olan Kayra Gıda (Murat Market) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kayra, yeni yıl mesajı yayımladı.

Yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımlayan Burak Kayra mesajında, “Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz.

Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan, yeni yıla gireceğimiz bu günler, geride bırakacağımız yılda yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Her gelen yeni yıla yepyeni umutlarla, hayallerle girdik.

Gün geldi ağladık, gün geldi hüzünlendik. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır.

2019 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve Siirtlilere huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.