Bu haber kez okundu.

Bülbül, “İmar Barışından Yararlanın”
banner229

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Raci Bülbül imar barışına başvuru süresinin bu ay sonunda sona ereceğini belirterek, durumu uygun olan vatandaşların bu önemli haktan yararlanmalarını istedi.

İmar barışının, imar mevzuatına aykırı gayri menkulü bulunan vatandaşlara çok büyük kolaylıklar sağladığını hatırlatan Bülbül, vatandaşların müracaat için kalan son süreyi iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.

İmar barışı konusunda vatandaşı bilgilendirmek için hizmet binalarının girişinde bir masa kurduklarını belirten Bülbül “Müracaat eden vatandaşlara burada konu ile ilgili detaylı bilgiler verilmekte ve hatta müracaatları konusunda kendilerine yardımcı olmaktayız

.Bunun yanı sıra Kurtalan, Baykan ve  Eruh gibi ilçelerimizde de toplantılar düzenleyerek konuyu yetkililere muhtarlara ve vatandaşlara anlattık. Şu ana kadar ilimizden 2000 civarında müracaatçı var. Ancak gönlümüz bu sayının artması ve bundan yararlanılabilecek bütün gayrı menkul sahibi hemşerilerimizin müracaat etmelerinden yanadır.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Adalet diye yola çıkanlar ve ülkeyi yönetenler Türkiye geneli binlerce kaçak yapıyı yasayla kaçak olmaktan çıkarıyor ve hala adaletten bahsediyor. İşler kötüye gidiyor, Yönetenlere karşı güvensizlik ve öfke her geçen gün artıyor. Yönetenlerin her zaman yanında olan halk yavaş yavaş kopmaya başladı, benden söylemesi.