Bu haber kez okundu.

“Bu Kemer Sana Çok Yakışır” Konulu Afiş ve Slogan Yarışması
banner229

Emniyet Genel Müdürlüğü önemli bir projeye imza daha attı. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, trafik güvenliği konusunda çocuklarımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, onlara trafikte doğru davranışların kazandırılması amacıyla “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” adlı bir yarışma düzenleneceğini açıkladı.

09 Mayıs 2018 – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmada, 1.kişiye otomobil hediye edileceği açıklandı.

“HEDİYE YAĞMURU YAŞANACAK”

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklama ise şöyle: “9 Mayıs 2018 – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” adı altında Görsel tasarım, Afiş tasarımı ve slogan kategorilerinde araç içerisinde emniyet kemeri kullanımını teşvik etmek amacıyla “Emniyet Kemeri” temalı internet sayfası üzerinden online yarışma düzenlenecektir.

“Görsel tasarım (Kısa film, Fotoğraf, GIF)” kategorisine ülke genelinde 18 yaş üstü her birey, “Afiş tasarım ve Slogan” kategorilerinde düzenlenen yarışmaya ise ülke genelindeki tüm ortaokul 5.6.7.8. sınıf öğrencileri www.bukemersanacokyakisir.com internet adresine başvuru yaparak hesap oluşturmak suretiyle kendi eserlerini ilgili “Kayıt” kısmından online internet ortamında dijital olarak yükleyerek katılabileceklerdir.

Görsel tasarım kategorisinde internet sitesi üzerinden en çok beğeni alan ilk 3 yarışmacıdan 1.ye “Otomobil”, 2.ye “Bilgisayar”, 3.ye “Tablet”; Afiş tasarımı ve Slogan kategorisi içerisinde en çok beğeni alan ilk 3 yarışmacıdan 1.ye “Paris Euro Disney Resort seyahati”, 2. ye “Bilgisayar”, 3.ler ise “Tablet” ile ödüllendirilecektir.

Beğeni sırasına göre ilk 10 yarışmacıya Mansiyon ödülü ve katılım sertifikası verilecektir. Ayrıca internet sitesi üzerinden oylamaya katılan ilk “1000” kişiye çocuk hediye seti verilecektir.

İnternet sitesine adaylara ait eserler en son 31 Ağustos 2018 tarihine kadar yüklenebilecek ve yüklenen eserlere en son 14 Eylül 2018 tarihine kadar oylama yapılabilecektir. Yarışma şartları ile ilgili tüm bilgi ve detaylara “www.trafik.gov.tr” veya www.bukemersanacokyakisir.com” adreslerinden ulaşılabilecektir” denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 6 yıl önce

Çokgüzel bişey