Bu haber kez okundu.

BORA-JET SİİRT- ANKARA KARŞILIKLI UÇUŞ SEFERLERİ 5 GÜNE ÇIKARILDI
banner229
Siirt Valiliği, Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; Borajet Siirt-Ankara karşılıklı uçak seferleri haftanın 5 gününe çıktığını duyurdu.
Siirt'ten Ankara’ya haftanın 4 günü sefer düzenleyen Borajet, uçuş seferlerini 29 Haziran 2015 tarihinden itibaren haftanın 5 gününe çıkarıyor.
Borajet uçak seferleri, Ankara-Esenboğa Havalimanından, Siirt’te karşılıklı olarak yapılacak seferlerin, Salı ve Cumartesi günleri hariç, haftanın 5 günü gerçekleştirileceği bildirildi. Açıklamanın devamında; Vatandaşlarımızın bu uçuşlardan daha iyi faydalanabilmeleri ve alternatif bağlantılarla direk Ankara dışındaki birçok şehrimize de bağlantılı ulaşmaları sağlanacağı belirtildi.
Daha öncede Siirt - İstanbul karşılıklı olarak yapılacak seferlerin, Pazar günleri hariç, haftanın 6 günü çıkarıldığı duyurulmuştu. Siirt ilimizden, Ankara’ya uçak seferlerinin 5 güne çıkarılmasında, BoraJet yetkililerine teşekkür ediyor, uçuşların ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.
UÇUŞ GÜN VE SAATLERİ PAZARTESİ
ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA PAZAR
ANKARA- SİİRT 07:50 07:50 07:50 07:50 07:50
SİİRT ANKARA  09:30 09:30 09:30 09:30 09:30

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.