Bu haber kez okundu.

“Biz Anadoluyuz Projesi” Kapsamında Ankara’dan Gelen Öğrenciler Vali Atik'i Ziyaret Etti
banner229

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayesinde; İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadolu’yuz" projesi kapsamında Başkent Ankara’dan Siirt’te gelen 45 öğrenci ve beraberindeki Proje Koordinatörü ve Öğretmenler Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret etti.

Valilik Toplantı Salonunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Atik,  Öğrencilerle tek tek ilgilenerek, sohbet etti, günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Vali Atik, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, öğrencileri Siirt’te misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ‘İlimizin eşsiz doğa güzelliklerini, tarihi ve kültürel mekânlarını gezme fırsatı yakaladınız.

Bu güzellikleri sizlerle paylaşırken diğer yandan da öğrencilerimiz arasında güçlü bir gönül köprüsünü hep birlikte inşa edeceğiz. Sizler artık Siirt için birer gönül elçilerisiniz.’ diye konuştu.

Öğrencilerle, katıldıkları projeyle ilgili izlenimleri hakkında görüşlerini bildirimleri sırasında duygulu anlar yaşandı.

Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Gençlik Merkezi Müdür Vekili İrfan Tekin’de hazır bulundu.

Biz Anadolu’yuz Projesi: Öğrencilere ülkemizin farklı şehirleri ziyaret ettirilerek, iller arası kardeşlik köprüsü kurulması, ortak kültürel değerlerin paylaşılması hedefleniyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.