Bu haber kez okundu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına İbrahim Hamit Bedük Atandı
banner229

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanlığı’na İbrahim Hamit Bedük atandı.
Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci’nin görevinden ayrılmasının ardından Vekaleten Gençlik Kolları Başkanlığına bakan Veysi Gökhan'ın yerine AK Parti genel merkezi tarafından atama yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından bugün Ankara’ya çağrılan 4 aday İbrahim Hamit Bedük,Bilal Eres, Ertunç Ensarioğlu veTanju Özer arasından Siirt Gençlik Kolları Başkanlığı görevine İbrahim Hamit Bedük atandı.
İbrahim Hamit Bedük, kendisine bu görevi layık gören genel merkez yetkililerini ve partisinin tüm kademesinde bulunan partililerine teşekkür ederek, bu görevi layığı ile yerine getirmenin gayretinde olacağını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hamit Bedük; “Bu davada olmaktan gurur duyuyorum. AK gençlik olarak Siirt’te önemli çalışmalar yapacağız. AK Parti’nin hedeflerine ulaşması için elimizden geleni yapacağız.

Genel Merkez’imizin bize verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. İnşallah bu görevleri yerine getirerek hem gelişen Türkiye’ye hem de AK Parti’ye katkımız olur.

Partisinin gençliğe verdiği önemin bilincinde olduğunu kaydeden Bedük, gençliğin bayrağını bir adım ileriye götürmeyi amaçladığını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Gençlik Kolları Başkanlığına atanan İbrahim Hamit Bedük'ü tebrik ederek, ilimize ve partimize hayırlı olmasını yüce Allah’tan diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayrullah alp 6 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın . herkes kazandı .

Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

hayır olsun nice başarılar diler Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
Muhsin Dündar Siirt 6 yıl önce

ALLAH YARDIMCIN OLSUN