Bu haber kez okundu.

BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM PROJESİ SERTİFİKA DAĞITIM TÖRENİ YAPILDI
banner229
Siirt 56 Ürününü Tanıtma Derneği tarafından Sosyal Destek Programı kapsamında uygulanmakta olan “Bir Başkadır Benim Memleketim” Projesi fotoğrafçılık kursu sertifika dağıtım töreni yapıldı.
Derneğin hizmet binasında düzenlenen törene; Vali Mustafa Tutulmaz Rektör Prof.Dr.Murat Erman, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Emniyet Müdürü Metin Özkan, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve diğer davetliler katıldı. Dernek Başkanı Vehip Emrah’ın projenin tanıtımı ile ilgili olarak yaptığı konuşmada;” ilimizin çok önemli ürünlerinin ve tarihi ve kültürel açıdan da çok zengin bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.
Emrah “Dernek olarak ilimizin sahip olduğu bu kültürel ve doğal potansiyel ile ürünlerimizin tanıtımını yapmak istiyoruz. Bu dernek olarak yürütmekte olduğumuz üçüncü projedir. Bu proje ile bir fotoğrafçılık kursu düzenledik. Bu kursun ardından gençlerimizi ürünlerimizin çıkarıldığı yerlere geziye götürerek bilgi vereceğiz. Örneğin bir petrol kuyusunun başında petrolü, bir fıstık ağacının başında da fıstığı anlatacağız.” dedi.
Vali Tutulmaz “Siirt ilimiz, 12 bin yıllık geçmiş tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir kültür ve medeniyet kentidir. Zengin tarihi ve kültürel değerleri ile sahip olduğu marka ürünleri ve zengin ve lezzetli mutfağını hep birlikte geliştirdikleri projelerle tanıtım çalışmalarına devam edileceğini” belitti. Törende daha sonra fotoğrafçılık kursunu bitirenlere sertifikaları Vali Tutulmaz ve diğer davetliler tarafından verildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.