Bu haber kez okundu.

Bin 750 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
banner229

Siirt’te bir araçta yapılan aramada bin 750 paket kaçak sigara ele gerildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada; 26 Eylül 2018 tarihinde saat 18.30 sıralarında KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Şirvan ve Pervari İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde icra edilen faaliyet esnasında, Pervari İlçesi istikametinden Siirt istikametine seyir halinde bulunan Ford Transit marka araçtan şüphelenilmiş olup, Pervari-Şirvan karayolu Üçyol mevkiinde yakalanmıştır.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince araçta yapılan kontrolde şüpheli (A.K) asında (1) şahıs ile birlikte piyasa değeri yaklaşık (12.000) TL olan (175) Karton (1.750) paket Kent Marka Bandrolsüz (Kaçak) sigara ele geçirilmiştir.

Söz konusu olayla ilgili olarak Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıs hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır. Siirt İl Jandarma Komutanlığı, her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.