Bu haber kez okundu.

Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim'den Miraç Kandili Mesajı
banner229
Siirt Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı, Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim , Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kemal Bilim, Miraç Kandili'nin tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Kemal Bilim'in, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajı şöyle: "Bugün insanlık için, müminler için önemli olan mukaddes ve manevi önemli olan Miraç Gecesi'ni idrak etmekteyiz.
 5 vakit namazın emrolunduğu Miraç Kandili, müminler için, insanlık için müjdelerle doludur. Bu geceyi, her bir mümin olarak iyi anlamalıyız ve bu gecede gerekli muhasebeyi yapmalıyız. Bu geceyi farklı kılan özelliklerden biri de bizlere insani sorumlulukların yüklenmesidir. Böyle maneviyatı bol gece, müminler için fırsat geceleridir.
 Bu gecenin farkına varmak, bu geceyi, bu kutsal yolculuğu iyi anlamak, birçok İslam ülkesinde yaşanan olayların son bulmasını, kardeşliği, dostluğu, barışı da beraberinde getirecektir.
 Bu duygu ve düşüncelerle, bu gecenin İslam aleminin, ülkemizin, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine hayırlar getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
SiirtKemal BilimSisiad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.