Bu haber kez okundu.

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerinin Teknofest Başarısı
banner229

Türkiye Tekno Vakfı’nın düzenlediği Robotaksi Binek Otonom Araç kategorisinde yarışmaya katılan Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimiz 130 proje arasından ilk 25’e girerek destek almaya hak kazandılar.

Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Musa Ataş’ın danışmanlığında Bilim Üsküdar’da gerçekleşen yarışmaya 4. sınıf öğrencilerinden; Ekrem Çavuş, Furkan Ali Soysal, Orhan Kızıl, Halit Mubayyed, Hasan Naser, Derya Koç ve Ferhat Aktaş Robotaksi Binek Otonom Araç kategorisine hazırladıkları simülasyon ile başvurdu. Yarışma sonunda Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm öğrencileri 130 proje arasından ilk 25’e girerek destek almaya hak kazandılar.

Bu başarılarından dolayı Doç. Dr. Musa Ataş’ı ve öğrencilerimizi tebrik eder, 17-22 Eylül 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan finalde de başarılarının devamını dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veysel 5 yıl önce

Proje neymiş keşke yazsaydınız. Tebrikler arkadaşlara