Bu haber kez okundu.

BEYAZAY DERNEĞİ VATANDAŞLARIN İÇİNİ ISITTI
banner229
İlimizde faaliyet gösteren Beyazay Derneği Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla vatandaşlara sıcak çorba ikram etti.
Sancaklar İlköğretim Okulu önünde çok sayıda vatandaşa sıcak çorba dağıtan Beyazay Derneği, ilimizde yaşayan tüm insanlara hemşehricilik bilincini yerleştirmek, vatandaşlar arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyor.
4 hafta sürecek etkinlikte her hafta Perşembe günü akşam saat 16:30’da Sancaklar İlköğretim Okulu önünde soğuk kış günlerinde öğrencilere vatandaşlara çorba ikram edilecek.
Beyazay Derneği Başkanı Nurten Temiz yaptığı açıklamada, " Akşam saatlerde eğitim, öğretim, kendini geliştirme, vatanına, milletine hayırlı bireyler olabilme amacıyla okula gelen çocuklarımızın yanı sıra işinden çıkıp evine gidecek vatandaşlarımızın içini ısıtacak düşüncesiyle böyle bir ikram yapmayı düşündüklerini ve Beyazay Derneği olarak hemşerilerimizin iyi ve kötü gününde, ihtiyaç duydukları her noktada yanlarında olmayı arzu ediyoruz.
Her zaman farklı ve yeni işler yapmaya özen gösteriyoruz. Dernek faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.
“Böyle bir hizmeti ilk defa yaşıyoruz ve soğuk kış günlerinde içimiz ve gönlümüz ısınıyor” diyen vatandaşlar ve öğrenciler, İlk defa böyle bir hizmeti almamızdan dolayı çok büyük mutluluk duyuyoruz. Soğuk kış günlerinde ve böylesine nezih bir ortamda sıcak bir çorba içmek çok güzel oluyor. Allah razı olsun. Beyazay Derneğine başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştular.
Beyazay derneğinin düzenlediği çorba etkinliğine Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu ve Sivil Toplum örgütleri temsilcileri de katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtçorbaBeyazay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.