Bu haber kez okundu.

Beyaz Perde’nin Ustaları Siirt’te Geldi
banner229
CineAndera Andera Park’ın organize ettiği Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği “Siirtli Çocuklar Sinema ile Buluşuyor” etkinliği cumartesi günü gala gösterimi ile başladı.   Ana sponsorluğunu CİNEANDERA (OLAC LTD.ŞTİ)’nın yaptığı organizasyonun amacı sinemamızın II. yüzyılında Siirtli çocukları sinemayla buluşturmak ve sinema sevgisini aşılamak olduğu belirtildi.
     Son aylarda ilimizde gelişen olumsuz etkilenen 6 bin öğrenci için düzenlenen program Türkiye de beyaz perdeye damgasını vurmuş usta sanatçıların katılımıyla gerçekleşti. Selda Alkor, Yusuf Sezgin, Gözde Okur, İran asıllı Oscar ödüllü Taisen Farzan ve yönetmenler Tahsin Karakuş, Tahsin Birkan Uz’un katıldığı etkinlikte çocuklar ünlü sanatçılarla tanışıp bol bol eğlenme fırsatı buldu.
     Etkinliği düzenleyen organizatörlerinin basın mensuplarına verdiği bilgide “Çocuklarımız şehrimize davet edilen sinemamızın usta çınarları ve onların öğrencileri ile tanıştılar, sıcak bir ortamda sanatçılarımızla sohbet edecekler ve onlardan sinema ile ilgili bilgileri ilk ağızdan aldılar.
 Ücretsiz bir şekilde oldukça konforlu bir ortamda sinema izleme keyfini yaşayacak olan çocuklarımızın hafızalarından silinmeyecek anıları oluşacağını ifade ettiler.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.