Bu haber kez okundu.

Beşir İlçin, Kadir Gecesi Mesajı Yayınladı
banner229

Siirt Spor eski kulüp başkanı işadamı Beşir İlçin, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayınladı.

İşadamı Beşir İlçin yayınladığı mesajında, "Tüm duaların kabul edileceği ve Allah’ın rahmetiyle bereketinin yeryüzüne tecelli edeceği Kadir Gecesinde, ülkemizin birliği, bütünlüğü, milletimizin mutluluğu, refahı için birlikte dua edelim. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem’den kurtuluş günahlardan arınma vesilesi olan Mübarek Ramazan ayının son günlerinde bu denli önemli bir geceye ulaşmanın da mutluluğunu içtenlik ile yaşayalım.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sav) Kadir Gecesinin Ramazan Ayının son 10 gününde aranmasını ve bu geceyi ibadetle geçirilmesindeki feyiz ve bereketi müjdelemişti. Bu idrak ile bütün Müslüman kardeşlerimizin, Peygamber Efendimizin (sav) müjdelediği bu gecenin feyiz ve bereketinden faydalanılmasını, dua ve niyazlarının kabul edilmesini yüce Allah’tan (cc) diliyor.

Kadir Gecesinin bütün İslam alemine hayırlara vesile getirmesini Yüce mevladan niyaz ederim" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.