Bu haber kez okundu.

BEM-BİR- SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEVİNÇ’TEN, VALİ TUTULMAZ’A NEZAKET ZİYARETİ
banner229
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Tutulmaz, Sevinç’e çalışmalarında başarılar diledi. Sendika çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Ben-Bir- Sen Genel başkan yardımcısı Medeni Sevinç ise Vali Tutulmaz’a İl özel idaresi ve Belediyelere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Sevinç, Siirt il merkezinde tüm Sendika üyelerimizin yararlanacağı bir hizmet binasının bu akşam hizmete açacaklarını sözlerine ekledi.
Valilik ziyaretinde; Memur-sen Siirt İl Başkanı Beşir Özyeşil ile Ben-Bir- Sen Siirt Sendika Başkanı Mehmet Sabit Sevgili ‘de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.