Bu haber kez okundu.

Belediyenin Yaptırdığı 10 Muhtar Evi Hizmete Girdi
banner229

Bahçelievler Mahallesinde yapımı tamamlanan “Muhtar Evi” hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Siirt Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,AK Parti İl Başkanı Fuat özgür Çalapkulu ve diğer yetkililer ile muhtarlar katıldı.

Muhtarlarla işbirliği içinde modern, sağlıklı büyüyen ve gelişen Siirt’e hizmet ettiklerini belirten Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın, devleti temsil görevini yürüten muhtarların vatandaşla birebir görüşmesi ve daha rahat ve konforlu ortamlarda bu hizmeti verebilmesi amacıyla 10 mahalleye muhtar evi yaptıklarını aktardı.

İçi dizayn edilen muhtarlık binasında çay ocağı, klima, bilgisayar, yazıcısı ve lavabosu yer alıyor.

Afetevleri, Conkbayır, Dumlupınar, Doğan, Barış, Kooperatif, Ulus, Veysel Karani ve Bahçelievler mahallelerde yapılan muhtarlık hizmet binaları yakın zamanda hizmete girecek.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Erdoğan Danış emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından davetliler, açılış kurdelesi kesilen muhtarlık binasını gezdi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediye10 Muhtar Evi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.