Bu haber kez okundu.

Belediyenin Ramazan Etkinliklerine İlgi Büyük
banner229

Siirt Belediyesi tarafından ilimizde ilk defa düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm güzellikleriyle devam ediyor. Ramazan etkinlikleri programı, 15 Temmuz Demokrasi meydanında Mahalle Muhtarlarının ve vatandaşların yoğun katılımıyla verilen iftar yemeğiyle devam etti.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Verilen İftar yemeğinin ardından animasyon gösterileri ve Yetenek Sizsiniz Finalisti Orhan Kalkan tarafından yapılan İlizyon ve sihirbaz gösterileri vatandaşlara ve çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Grup Visal seslendirdikleri ilahiler ile vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve beraberindekiler Demokrasi meydanında kurulan stantları gezip vatandaşlar ile sohbet ettiler. Etkinlik Muhammed Nezir ASGAR, Fikret Gül, Raden Harmeko ve Muhammet Sizcan tarafından okunan kuran-ı kerim tilavetleriyle son buldu.

Siirt Milletvekili Yasin Aktay yaptığı konuşmada, Siirt’te ilk defa böyle güzel bir organizasyon düzenleniyor. Yıllarca şehrimiz böyle buluşmalara böyle güzelliklere hasret kalmıştı. Şölen havası aynı zamanda buluşma, kardeşlik ve kucaklaşma havasında kardeş olmanın nimetini yaşıyoruz hep beraber. Çalışmaya inanmış, şehre hizmet etmeyi kendine ibadet gibi gören bir anlayış ile şehrimiz başka bir güzel olmuş, bende sizin Vekiliniz olarak böyle bir manzarayı görmekten ayrı bir mutluluk duyuyorum. İnşallah gelecek günlerde şehrimiz bir başka güzel olacak, şehrimiz insanların hep sorunlar ürettiği, üretilen sorunların altında insanların ezildiği bir yer olmaktan çıkacak, daha fazla kardeşliğin dostluğun, dayanışmanın ve her çeşit güzelliğin üretildiği ve paylaşıldığı bir şehir haline gelmiş olacağız.

Siirt’imizde böyle güzel etkinlikleri bizlere yaşattıkları için başta Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Daha sonra Siirt Milletvekili Yasin Aktay ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından katılımcılara Siirt’e özgü Tiftik Battaniyesinin hediye etmesinin ardından program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.