Bu haber kez okundu.

Belediyenin Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi
banner229

Belediye tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri Kadir gecesi özel programı ile sona erdi.

Bu yıl ilk kez organize edilen ramazan etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ramazan ayı boyunca gerçekleşen etkinlikler kapsamında Siirtliler için Hacivat-Karagöz gösterisi, illüzyon gösterisi, çocuklar için yarışmalar, semazen gösterisi, animasyon gösterileri, tasavvuf müziği, ortaoyunu gösterileri ve daha bir çok etkinlik yer aldı.

27 Mayıs Cumartesi günü Abdurrahman Önül ilahi konseriyle başlayan ramazan etkinlikleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlemiş olduğu programlar ve Siirt Valiliği başta olmak üzere, hayırsever iş adamları tarafından verilen iftar yemekleri ile 1500 kişi demokrasi meydanında hep birlikte oruçlarını açtılar. Demokrasi meydanında Siirtli esnaflar tarafından kurulan stantlarda ise vatandaşlar alışverişlerini yaptılar.

Ramazan ayı boyunca çocuklar başta olmak üzere Siirtlilere güzel zaman geçirten Yöneticilere ve etkinliklere destek olan İş adamları ile yetkililere, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Yunis Koç, Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın yaptığı konuşmada; “Nice güzel günlere, nice ramazanlara, nice bayramlara, keyifli anlara ulaşmayı diliyorum. Sayın Valim Mustafa Tutulmaz maddi ve manevi Siirt halkının yanında oldunuz, her türlü desteğinizi yakinen hissettik. Şehrimiz ve Belediyemiz adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca Ramazan etkinliği boyunca emeği geçen Belediye çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize, sahada çalışan arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu geceleri şenlendiren sahne programlarını yapan bütün sivil toplum kuruluşlarına ve iftarlarımızı sunan iş adamlarımıza da teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de bizi ramazan boyunca yalnız bırakmayan siz değerli Siirt halkımıza sunmak istiyorum. İnşallah coşkulu ve güzel günlerde güzel bayramlarda buluşmak üzere bayramınız mübarek olsun.” Dedi.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ise Siirt Halkını bu tür güzel etkinlikleri ile buluşturan başta Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.