Bu haber kez okundu.

Belediyenin Projeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
banner229

“Kardeş Belediyeler” projesi kapsamında yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından üstlenilen Siirt’in eski sosyal aktivite merkezlerinden Kızlar tepesi, yeni İtfaiye Ana Hizmet binası ve Modern Mezbahane çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Baştan aşağı yaklaşık 40 dönümlük arazi üzerinde kurulacak olan Kızlar tepesi parkı, üç dönüme yakın göleti, macera parkıyla yeni modernize edilmiş tesisleriyle, peyzajının tamamen elden geçirilmiş haliyle bambaşka bir kızlar tepesi parkı Siirtli vatandaşlarımızı bekliyor olacak.

Gökçebağ yolu girişi Hayvan Borsası binası yanında bulunan arazide çalışmalarına başlanan Modern Mezbahanenin yapım çalışması yoğun bir iş tempoyla hızla devam ediyor. Yeni mezbaha binasının tamamlanmasıyla Siirt’te, daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda kesim yapılacak. Yeni Mezbahane projesi, içerisinde küçük ve büyükbaş hayvan kesim alanlarının farklı farklı yer alacağı şekilde projelendirildi. “Modern Mezbahane Projesi” 250 iş gününde teslim edilecek.

Bir diğer çalışma olan Doğan Mahallesi eski Kadın Doğum Hastanesi civarındaki 6,5 dönüm üzerinde başlatılan Yeni İtfaiye Ana Hizmet binasının çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık 6 yıl önce

yahu galiba bu inşaata aylar öncesinde başlanmıştı ve halen su basmagı seviyesinde bugüne kadar bitirilmesi gerekirdi bu proje yapılan tüm parklardan daha önemlidir çünki bütün siirtte yaşayanların sağlığını ilgilendiriyor