Bu haber kez okundu.

Belediyeden Bir Ücretsiz Otopark Daha
banner229

Siirt’in en büyük sorunlarından otopark sıkıntısı Siirt Belediyesinin başlatmış olduğu çalışmalar bir nebzede olsa araç sahiplerine rahat nefes aldırıyor.

Vatandaşların araçlarını rahatça park edeceği yeni alanlar yaratmaya gayret gösteren Siirt Belediyesi son olarak Siirt Üniversitesi karşısında bulunan boş arazide otopark çalışması başlattı.

Siirt Belediyesi daha önce Veteriner Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğüne ait olan boş arsalarda yaptığı otopark çalışmalarında araç sahiplerine ücretsiz park imkânı sundu.

Vatandaşlardan hiçbir ücret almadan yapılan otopark çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesi karşısında bulunan boş arazide vatandaşların araçlarını rahatça park edeceği ücretsiz otopark çalışması başlatıyor.

Çalışmaların yakın zamanda başlayacağı arazi kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gariban 5 yıl önce

Hepsinden önemlisi eski devlet hastanesinin bulunduğu alanın ücretsiz olması hem konum hemde büyüklük acısından büyük önem arz ediyor

Avatar
siirt esnaf 5 yıl önce

sayın başkanım bunun yıkma emri vardıda ama rafamı kaldı niye siirt te düzelmeye gitmiyor bu tehditler bu ruşvetler ne zeman kalkacak bunu siirt müküamirlerine sormalıyız ve siirt halkının hakkı kayıp oimamalıdır

Avatar
hüseyin zaric 5 yıl önce

katkıda bulunmak açısından günde 5 tl araç başına bile para verilse hem vatandaş hem de belediye açısından rahat nefes alır .. kaynak çok önemli..
boş kalabalık yerleri böylece park alanları oluşturabilirler
tebrikler siirt belediyesi

Avatar
İsmi lazım değil 5 yıl önce

Şu haberi kaldırın artık.ücretsiz otopark falan yok orda