Bu haber kez okundu.

Belediye Yeni Yol Açma Çalışmalarına Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve asfaltlama çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları Veysel Karani Mahallesi Toki konutları mevkiinde devam ediyor.

Program dahilinde belirlenen ihtiyaçlara göre çalışmalarını farklı bölgelerde aynı anda devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda henüz yapılaşmanın olmadığı veya yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de yeni yolları vatandaşların hizmete sunmayı hedefliyor.

Bu kapsamda yeni yol açma, genişletme, kumlama ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdüren Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni toki evlerini Mirza Ağa konutları yolunu birbirine bağlayan 500 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde yeni bir yol daha açma çalışmasına başladı.

Fen İşleri ekiplerinin greyderler eşliğinde yeni yol açma çalışması tüm hızıyla devam ederken Yeni yol, önümüzdeki haftalarda stabilize ve kumlama çalışmaları tamamlandıktan sonra trafiğe açılması hedefleniyor. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Siirt’in gelişimine de katkı sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.