Bu haber kez okundu.

2017’de KOSGEB Desteği ile Siirt’te 148 Yeni İşletme Kuruldu
banner229

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Müdürlüğüne başvuran 148 Siirtli girişimci adayı KOSGEB’den aldıkları eğitim ve destekle kendi işletmelerini kurdular.

Yapılan açıklamada, girişimci adaylarımızı ilk başta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine tabi tutuklarını eğitimden sonra girişimcilerimiz işletme açtıkları zaman KOSGEB olarak 50 BİN TL (geri ödemesiz) üst limitli HİBE ve 100 BİN TL (geri ödemeli) faizsiz kredi desteği verdiklerini söyledi.

Ayrıca 2017 yılı KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Desteği kapsamında da 1.822 işletmeye faizsiz kredi imkanı sağlandığını, ilimizdeki işletmelerimizin ulusal ve uluslararası pazarlarda söz sahibi olmaları için Genel Destek, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Desteği, İşbirliği Güçbirliği desteği olmak üzere birden fazla destek verildiğini, iş fikri olan kendi işletmesini kurmak isteyen tüm girişimci adalarını KOSGEB müdürlüğüne beklediği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.