Bu haber kez okundu.

Pervari ve Beğendik Belediyesi Öğretmenlere Kitap ve Karanfil Dağıttı
banner229

Siirt Valiliği tarafından 30 Mart 2017 tarihinde Beğendik beldesine başkan vekili olarak görevlendirilen Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Merkezi ve Beğendik Beldesinde görev yapan öğretmenlere kitap hediye ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Beğendik Beldesinde öğretmenler onuruna verilen akşam yemeğinde öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Vekili Hakan Şeker, ‘ilçenin zor tabiat şartlarında görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.’ dedi.

Pervari Belediyesi Öğretmen günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere karanfil dağıttı.

Pervari ilçe merkezinde İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından öğretmenler günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Işık Otel konferans salonunda düzenlenen törende Yapılan konuşmaların ardından, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin etti.

Öğretmenler gününü kutlayan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçedeki tüm okullarda görev yapan öğretmenlere gün anısına karanfil dağıttıklarını söyledi.

Pervari ilçemizin soyo-ekonomik ve kültürel yapısının geliştirilmesi ve daha yaşanılabilir bir ilçeye kavuşturulması için yoğun bir tempoda hizmet verdiklerini kaydeden Başkan Özcan, ilçemizdeki eğitim kalitesinin yükseltilmesi noktasında İlçemiz Kaymakamlığı ve ilgili tüm kurumların işbirliği içinde çalışmaların devam ettiğini belitti.

Mesleğe yeni başlayan Ceyda Aloğlu adlı öğretmen de,’Pervari’ye ilk atamam yapıldığında tereddütlerim olmuştu, ancak Pervari’yi görüp yaşadıktan sonra gerçekten güzel hizmetler aldığını gördük. Yaşanılabilir şirin ve temiz bir ilçe burada görev yapmaktan mutluyum. İlçenin sosyal yaşam kalitesi giderek artmaktadır.’ dedi.

İlçede düzenlenen törene; Kaymakam Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Feyzoğlu, kurum müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.