Bu haber kez okundu.

Belediye Özel Kalem Müdürü Yasin Güney’e Doğum Günü Sürprizi
banner229

Demirören  Haber Ajansı Siirt temsilcisi Turan Koyuncu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Personeli, Belediye Özel Kalem Müdürü Yasin Güney için sürpriz bir kutlama hazırlayarak doğum gününü kutladı.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Makamında kutlanan doğum günü etkinliğine,Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ali Aytek ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler personeli katıldı.

Doğum günü pastasını kesen Belediye Özel Kalem Müdürü Yasin Güney,” Böyle güzel bir günde doğum günü kutlamak gerçekten güzel bir duygudur. Allah sizlerle birlikte sağlık sıhhat içinde hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın’da, Belediye Özel Kalem Müdürü Yasin Güney’in çalışmalarını takdir ettiğini dile getirerek, yeni yaşının kendisine hayırlar getirmesini diledi.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Erhan Günbat ve Demirören  Haber Ajansı Siirt temsilcisi Turan Koyuncu “Yasin Güney’in doğum günü olduğunu önceden biliyorduk ve bu güzel günde kendisine bir sürpriz yapmak istedik. Allah ona ailesi ile birlikte uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
allattin yeşilfidan 6 yıl önce

iyiki doğdun sayın müdürüm seni ve senın gibileri dünyaya getirevlerın o aziz annelerın o mubarek elleri öpülür doğum gününü cani gönülden kutluyoruz siirt halkı olarak sevgi ve saygılarımızla