Bu haber kez okundu.

Belediye Otobüsleri Bayramın 4 Günü Ücretsiz
banner229

Siirt Belediyesi, Arife gününden başlamak üzere Ramazan Bayramı süresince Siirtlilerin, Belediye toplu taşıma araçlarından ücretsiz seyahat ederek, rahat bir şekilde ziyaretlerini yapabilecekleri müjdesini verdi.

Ramazan bayramında ücretsiz seyahat uygulaması, 24 Haziran Cumartesi günü başlayacak. Ramazan Bayramı süresince de (25, 26, 27 Haziran) devam edecek.

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Bayramlarda vatandaşların, ulaşım sorunu olmadan mezarlık ve akraba ziyaretlerini kolaylıkla yapabilmeleri, Araç trafiğinin de yoğunlaşmaması ve istedikleri yerlere rahatça ulaşabilmeleri için, Belediye toplu taşıma araçlarından arife günü dahil olmak üzere bayram süresinde ücretsiz yolcu taşıyacaklarını, 3 günlük bayram süresince Siirtli vatandaşların otobüslere Belediye kartı okutmadan binebileceklerini kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.