Bu haber kez okundu.

Belediye Meclis Üyeleri Hizmet Çalışmalarında Denetimlere Bulundu
banner229
 Siirt belediye meclis üyeleri bu gün yapılan Haziran ayı meclis toplantılarının 4’üncü gün oturumu ardından, Siirt Belediye Eş Başkanları Belkiza Beştaş Epözdemir ve Tuncer Bakırhan başkanlığında belediye bünyesinde yürütülen hizmet çalışmalarında denetimlerde bulundu.

Siirt Belediye Meclis üyeleri belediye meclis toplantı salonunda yapılan Haziran ayı 4’üncü gün oturumu ardından,  Siirt Belediye Eş Başkanları Belkiza Beştaş Özdemir ve Tuncer Bakırhan başkanlığında Siirt belediyesi bünyesinde çeşitli mahallelerde devam eden yol, yapım, onarım, kaldırım,  park ve sinyalizasyon çalışmalarında denetimlerde bulundu. 

Belediye meclis üyeleri ilk olarak,  Fikri Şendur caddesinde ve çevresinde bulunan sokaklarda tamamlanan yol yapım çalışmaları hakkında teknik elemanlardan bilgi alarak daha sonra, Cumhuriyet karakolu lojmanları karşısında bulunan tarihi Siirt evine geçerek burada incelerde bulundu.  Daha sonra Ulus mahallesinde bulunan tarihi Ayn Salip çeşmesine geçen Eş Başkanlar ve meclis üyeleri burada çeşme önünde yapılan parke döşeme çalışması ve çeşmenin restorasyonu konularında yurttaş ile görüş alış verişinde bulundu.

Eş başkanlar ve meclis üyeleri daha sonra Ulus Mahallesi Şeyh Süleyman mezarlığı arkasında bulunan yol yapım çalışmalarını ziyaret ederek burada yol yapım ekipleri ile birlikte parke döşemesi yaparak çalışmalar  hakkında  bilgi aldı.

Ulus mahallesi ardından Dumlupınar Mahallesi eski itfaiye dolum tesisi alanında yapımı devam eden Park yapım çalışmalarında denetimde bulunan Eş başkanlar ve meclis üyeleri daha sonra Çal Mahallesi  Şeyh Tirki  tepesi  altında  bulunan  alanda yapımı  devam  5 metre genişliğinde ve  500 metre  uzunluğundaki  ve tamamlandığında  o bölgede bulunan 100  yıllık  yol sorunun çözüme kavuşmasını  sağlayacak olan yeni yol yapım çalışmaları  hakkında  bilgi alarak  çalışma kapsamında  devam eden istinat duvarı  yapım çalışmalarında  incelemelerde  bulundu.

Eş başkanlar ve meclis üyeleri   denetimleri , Bahçelievler 1403 nolu sokak ve Abdulgafar Okan caddesinin Ziraat bankası arkasında bulunan bölümde devam eden yol çalışmalarının yanı sıra,  Kooperatif mahallesi  Abdullah Bağış caddesinde  devam sinyalizasyon ve  kaldırım yapım çalışmalarında yaptıkları inceleme  ardından sona erdi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.